kindertheater Goud!

‘Goud!’Goud

19 januari gaat het voorjaarsproject van ‘Goud!’ van start. Wij gaan weer aan de slag met het stuk:

‘Het geheim van de fontein’

In een land hier ver vandaan ligt een prachtig dorp. Nou ja, prachtig… Vanuit de verte lijkt het prachtig maar kom je er dichter bij dan is er wat vreemds aan de hand. Kom je het dorp vanaf het westen binnen dan heb je het nog niet door. Mooie grote huizen, dure auto’s. Ja, de mensen die hier wonen hebben het goed. Kom je vanaf het oosten dan merk je het nog niet.

Wat kleinere huizen maar wel netjes. Violen in de voortuintjes. Fietsen ipv auto’s. Kinderen spelen in straat met een oude bal.

Maar neem je de hoofdweg vanuit het zuiden dan…….. kom je uit bij het dorpsplein. Leeg en kaal en in het midden …… een verwaarloosde fontein. Om deze weer aan de gang te krijgen moet er heel wat gebeuren. En o ja. Er staat ook nog een groot huis. Het staat al heel lang te koop. Wat is hier aan de hand?

 

Daar kom je achter wanneer je aan de slag gaat als: acteur, danser, decorbouwer, kostuummaker of muzikant.  Heb je zin om (weer) mee te doen, laat het ons snel weten!

Groep 6-8 en 1-3 VO drama, dans, kostuums, decor, muziek.

De data voor het komende project zijn: vrijdag 19-1, 2-2, 16-2, 16-3 van 19.00 – 20.30 uur en zaterdag 7-4 van 10.00 – 15.00 uur.

Om mee te doen aan het project betaal je €7,50.

Geef je op via kindertheatergoud@sintjansgemeente.nl, met je naam, je groep en in welke workshop je geïnteresseerd bent.

 

Tot snel: Wilmien Kranendonk en Imca Radder

 

Verder zijn wij altijd op zoek naar sponsoren die de uitvoeringen van Goud! mogelijk maken. Voor een uitvoering is het belangrijk om goed geluid en licht te hebben en dat kost geld! Dus als u een bijdrage wilt schenken, heel graag. U kunt uw gift overmaken op : NL98FVLB0226122131 tnv Goud! Bedankt!