19-05-2019 Themadienst

Vandaag is weer een Focus-themadienst. Dit keer is het onderwerp: “Een brief van Jezus” (naar aanleiding van 2 Korinthe 3:1-6). Als je een brief leest, zie je het handschrift van de auteur. Het vertelt je iets over de afzender. Als gemeente vormen we samen een ‘brief van Jezus’. Wat zien de mensen in onze gemeente van Jezus? En zijn we in ons eigen leven een leesbare brief van Hem? Om met dit gedeelte ook praktisch in beweging te komen geven we de volgende opdracht mee:

Wie in jouw omgeving die niet gelooft zou je weleens willen (en durven) vragen hoe hij of zij aankijkt tegen de kerk? Wat zou een geschikt moment zijn komende tijd? Welke positieve en negatieve aspecten benoemen ze? Misschien is er ruimte om iets te benoemen van je eigen motivatie om bij de Sint Jansgemeente te horen.