Alternatieve startzondag

startzondag

UITNODIGING alternatieve Startzondag 13 september 2020

De organisatie van de alternatieve Startzondag is inmiddels in volle gang. We zien er naar uit om samen met de hele gemeente op DV zondag 13 september een start te maken met het nieuwe seizoen. Zorg dat u en jij erbij bent! 

Wij willen als gemeente tijdens de ochtenddienst op deze dag bijzondere aandacht besteden aan de basisschool jeugd en de nieuw ingekomenen met hun kids. Na de ochtenddienst is er een Kick Off voor de jeugdclubs (basisschoolleeftijd) als start van het nieuwe clubseizoen; dus ook voor jou, zorg dat je erbij bent!

Thema

We vervolgen als gemeente het komend seizoen het Focustraject, dit blijft ook het thema voor de Bijbelkringen. De drie diensten op 13 september zullen hieraan worden gewijd.

Programma

10.00 – 11.30 Focus themadienst Blok 6 door ds. Batenburg 

11.30 – 12.15 ontmoeting op 1 ½ m met koffie bij de drie in-/uitgangen en speciale koffietafels voor nieuw ingekomenen. Kinderen van 4 – 6 jaar knutselen in de Moreauzaal en eerste clubactiviteit voor alle basisschoolleerlingen. 

17.00 – 18.30 Normale middagdienst door ds.Vreugdenhil ook gericht op Focus blok 6

19.00 – 20.00 JAN meeting voor twintigers, dertigers, 12+ jeugdclubs en overige 12+ jeugd en hun ouders ook gericht op Focus blok 6. 

Jeugdclubs

Tussen 11.30 – 12.15 leuke activiteiten voor alle basisschool jeugdclubs. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar zijn er  leuke activiteiten in de Moreauzaal. Rondom de JAN meeting zal ook de eerste clubactiviteit voor alle 12+ jeugdclubs worden georganiseerd

Crèche, kinderbijbelvertelling en zondagsschool

Tijdens de ochtenddienst is er crèche en kinderbijbelvertelling. Tijdens de middagdienst is er kinderleerdienst voor alle groepen.

Infomarkt:  is omgezet in een Digitale Informatiebrief en livestream van filmpjes; deelnemers die nog geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden bij  trudie.heijstek@gmail.com